Προσδιορισμός Περιεκτικότητας Βακτηριακών Ενδοτοξίνων

Στα πλαίσια της υγειονομικής υποστήριξης των Νοσηλευτικών Μονάδων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα εργαστήριά μας μπορούν να υποστηρίξουν ένα πλήρη έλεγχο μικροβιολογικών και χημικών αναλύσεων του νερού τροφοδότησης των Μονάδων Αιμοκάθαρσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά standards αλλά και τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και έχοντας απόλυτη συναίσθηση της πιθανής επικινδυνότητας για την ζωή των ασθενών λόγω κυκλοφορίας νερού στις μονάδες αιμοκάθαρσης που δεν πληροί τις σχετικές προδιαγραφές, είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε όχι μόνο την ακρίβεια και πιστότητα των πραγματοποιούμενων αναλύσεων, αλλά και να επιβεβαιώσουμε εργαστηριακά την τήρηση ή μη του ελάχιστου απαιτούμενου ορίου για κάθε χημική ουσία στο νερό.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει για τις ενδοτοξίνες στο νερό αιμοκάθαρσης, που τα εργαστήριά μας μπορούν να ανιχνεύουν στην ελάχιστη απαιτούμενη συγκέντρωση. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στον τομέα αυτό (ανίχνευση ενδοτοξινών σε νερό τροφοδότησης μονάδων αιμοκάθαρσης), τα εργαστήριά μας είναι πρωτοπόρα στο χώρο των ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το European Pharmacopoeia , οι αποδεκτές τιμές για τις ενδοτοξίνες στο νερό αιμοκάθαρσης είναι <0.25 IU/ml, ενώ οι ζωντανοί μικροοργανισμοί δεν πρέπει να υπερβαίνουν του 100 cfu/ml (<100 cfu/ml). Οι ανωτέρω έλεγχοι συνιστάται να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 1 φορά τον μήνα (EDTNA/ERCA Guidelines 3.1 September 2001).

Ωράριο

Δευτέρα

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Τρίτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Τετάρτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Πέμπτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Παρασκευή

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Σάββατο - Κυριακή

Κλειστά

Για Οποιαδήποτε ΑπορίαΕπικοινωνήστε Μαζί μας

  Όνομα*

  E-mail*

  Θέμα*

  Μήνυμα

  LinkedIn
  LinkedIn