Νερό και υγρά για αιμοκάθαρση και συναφείς θεραπείες

Το νερό που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία των υγρών αιμοδιάλυσης προέρχεται, συνήθως, από το πόσιμο νερό της ύδρευσης αφού υποστεί επεξεργασία από κατάλληλες συσκευές αντίστροφης ώσμωσης. Ωστόσο, οι ασθενείς, οι οποίοι υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους «εκτίθενται» σε πολλαπλάσιο όγκο νερού (περίπου 40 φορές μεγαλύτερο όγκο νερού) σε σχέση με τον γενικό πληθυσμό. Για το λόγο αυτό, η παρακολούθηση της ποιότητας του νερού/υγρού αιμοκάθαρσης είναι ζωτικής σημασίας για τους ασθενείς.

Τα εργαστήριά μας είναι διαπιστευμένα για από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/ΙΕC 17025, ως Εργαστήριο Δοκιμών για αναλύσεις σε νερό, υγρό αιμοδιάλυσης και υπερκαθαρο υγρό αιμοδιάλυσης που προορίζονται για αιμοδιάλυση και σχετικές θεραπείες (Πιστοποιητικό Διαπίστευσης Αρ. 102).  

Αποτελούμε το Μοναδικό εργαστήριο στην Ελλάδα διαπιστευμένο για όλες τις αναλύσεις και παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, όπως: 

 • Προσδιορισμός περιεκτικότητας Βακτηριακών Ενδοτοξινών (δοκιμασία LAL) 
 • Καταμέτρηση αεροβίων μικροοργανισμών στους 20οC ± 3οC 
 • Προσδιορισμός στοιχείων (λίθιο, βηρύλλιο, βόριο, νάτριο, μαγνήσιο, αργίλιο, φώσφορος, κάλιο, ασβέστιο, τιτάνιο, βανάδιο, χρώμιο, μαγγάνιο, κοβάλτιο, σίδηρος, νικέλιο, χαλκός, ψευδάργυρος, αρσενικό, σελήνιο, στρόντιο, μολυβδαίνιο, άργυρος, κάδμιο, κασσίτερος, αντιμόνιο, βάριο, υδράργυρος, θάλλιο, μόλυβδος και ουράνιο) 
 • Προσδιορισμός pH, φθοριούχων, νιτρικών ιόντων, ιόντων αμμωνίου, θειικών, Χλωραμίνης (Μονοχλωραμίνης), Υπερμαγγανικού Δείκτη (Οξειδωσιμότητα), ελεύθερων και ολικών κυανιούχων, χλωριούχων ιόντων 
Ωράριο

Δευτέρα

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Τρίτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Τετάρτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Πέμπτη

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Παρασκευή

9:00π.μ.–5:00π.μ.

Σάββατο - Κυριακή

Κλειστά

Για Οποιαδήποτε ΑπορίαΕπικοινωνήστε Μαζί μας

  Όνομα*

  E-mail*

  Θέμα*

  Μήνυμα

  LinkedIn