Το νερό – ή κατά IUPAC «οξειδάνιο» – είναι η πιο διαδεδομένη ένωση στη φύση, με άπειρες χρήσεις στην καθημερινότητά μας.
Τα τρόφιμα έχουν καθορισμένα νομοθετικά όρια για πολλούς κινδύνους, όπως χημικούς και μικροβιολογικούς.
Η ποιότητα και ασφάλεια των Φρούτων & Λαχανικών απαιτεί συμμόρφωση με αυστηρά πρότυπα και νομοθετικά όρια.
Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι έννοιες συνυφασμένες. Σε προϊόντα όπως η Ελιά και το Ελαιόλαδο, που είναι υψηλής θρεπτικής και εμπορικής αξίας, πρέπει να διασφαλίζονται στο μέγιστο.
Παρέχουμε μία πληθώρα αξιόπιστων υπηρεσιών, όπως:
Παρέχουμε μία πληθώρα αξιόπιστων υπηρεσιών σε Λύματα, Λάσπες & εδάφη, Υγρά ή στερεά, επεξεργασμένα και μη απόβλητα
Η λήψη κατάλληλου και αντιπροσωπευτικού δείγματος, ανάλογα με το σκοπό της δειγματοληψίας, και ο σωστός τρόπος μεταφοράς
Το έδαφος παρέχει στον σπόρο – και εν συνεχεία στο φυτό – όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για την ανάπτυξή του.
Τα κεραμικά υλικά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στο χώρο των τροφίμων για οικιακή ή ακόμα και βιομηχανική χρήση, αφού προσφέρουν μια διαφορετική ταυτότητα στο τελικό προϊόν.
Η μικροβιολογική ποιότητα των καλλυντικών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Κάθε κατασκευαστής καλλυντικών πρέπει να ακολουθεί τις Ορθές Παρασκευαστικές Πρακτικές και έχει ευθύνη να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα του έχουν παραχθεί κάτω από συνθήκες υγιεινής.